Dit is Tools for Life

Hack je geluk met ToolsforLife

Een rijker en gelukkiger leven, waarin JIJ de leiding hebt: dat is het doel van dit platform. Toolsforlife biedt workshops, trainingen en programma’s aan voor meer zelfinzicht, persoonlijk leiderschap, beter leren te kiezen en een breder perspectief.

“Er is zo ontzettend veel wetenschappelijk onderzoek over geluk, psychologie en flow. Helaas zijn veel mensen hier niet van op de hoogte. Wij proberen daar verandering in te brengen” aldus: Patrique Zaman, een van de oprichters van TFL.

De komende maanden zal Tools for Life een breed programma gaan uitrollen met verschillende lifetools van basis survival skills tot en met ondernemendheid en toegepaste psychologie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *